Pravandi Hamster Interieur Design

PHID

Materialen

Hier zult u in het kort lezen over de materialen die wij onder anderen gebruiken en kunnen gebruiken. Mocht u vragen hierover hebben of suggesties, hoor ik het graag!

Het hout-

Voor de basis gebruiken wij vaak 5 รก 6mm multiplex platen. Dit hout bestaat uit verschillende lagen en is vaak erg sterk. Meestal beschikken wij over verschillende kleuren hout.

Duvels-

We gebruiken 3 verschillende maten duvels. 12mm; over het algemeen als gewichtensteun en trappetjes, 8mm; vooral voor hekjes en drinkfleshouders, 6mm; voor trappetjes, drinkfleshouders en voor daken. Daarnaast gebruik ik ook vaak de voorgezaagde 40x8mm duvels, voor hekjes.
Sinds kort gebruik ik ook 10mm duvels, maar alleen voor limited edition inrichtingen.

Lijm/spijkers/schroeven-

Het meeste hout wordt vast gelijmt. De lijm die wij gebruiken is houtlijm. We zorgen ervoor dat er geen grote klodders aan de bouwwerken zitten, waar de hamster bij kan.
Af en toe gebruiken we ook spijkers en schroeven om iets vast te zetten, dit is vooral voor de stevigheid die lijm niet altijd kan bieden.

Overige toebehoren-

Andere toebehoren die wij gebruiken zijn onder anderen; mozaiektegeltjes (10mm), houten kralen, plexiglas, (gaas), kokosmat, verf en servetten.

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player